Σκεψούλες - Καλημέρα Γη

Σκεψούλες

 

Λίγο πριν τις δεύτερες εκλογές και όλοι μουδιασμένοι για την "επόμενη μέρα".



Ποιός θα βγει τελικά. Ποιοί θα είναι στη Βουλή. Ποιοί θα υποστηρίξουν, στηρίξουν τη νέα κυβέρνηση και ποιοί όχι. Πότε θα ξεκινήσουν τα όποια νέα μέτρα.

Θλιβερά θεάματα οι νέοι που ψηφίζουν (το 2023 πάντα...) ό,τι και όποιον τους λένε οι γονείς τους οι οποίοι "ξέρουν". Οι νέοι που σχολιάζουν τα τικτοκ, τα τουιτς και όλα τα σοσιαλς που χρησιμοποιούν πλέον οι αρχηγοί των κομμάτων για να τους προσεγγίσουν, χωρίς να ασχοληθούν για την ουσία, αλλά για το θεαθήναι - σαν κάποιους influencers που έχουν συνηθίσει να κάνουν το ίδιο.

Δεν γνωρίζουμε ποιός τελικά θα βγει και τι θα φέρει το αύριο - μόνη μας ελπίδα τι? Το να λέμε θα μας βοηθήσει ο Θεός? Και όσοι από εμας δεν πιστεύουν τι θα λένε? Θα μας βοηθήσει το σύμπαν? 

Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να βοηθήσουμε οι ίδιοι τους εαυτούς μας? Να βγούμε από τις νόρμες και να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο? Να αρχίσουμε να διεκδικούμε? Να δούμε τα υπέρ και τα κατά όλων των κομμάτων και κυρίως όλων όσων έχουν περάσει από κυβέρνηση. Να τσεκάρουμε τα νέα προγράμματα και να σκεφτούμε αν πλέον έχουμε εμπιστοσύνη. Να δώσουμε χώρο σε νέους ανθρώπους. Να βγάλουμε τις παρωπίδες. Να βάλουμε το μυαλό να σκεφτεί. Να κάνουμε τη χώρα μας καλύτερη. 

Ας ελπίσουμε ότι από Δευτέρα, όποιος κι αν έχει βγει σαν νέα κυβέρνηση, θα είναι εκεί για να βοηθήσει τη χώρα μας να βγεί από αυτό το τέλμα που βρίσκεται. 





Σκεψούλες Σκεψούλες Reviewed by Xara A. Patsavouridou on 3:42 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: